Доброволческа фотографска инициатива “Великденска кампания“

През април 2023 Фондация „Ви Арт“ организира инициатива в Дома за стари хора в с. Главиница, община Пазарджик.

Всички доброволци и фотографи дариха един специален ден на възрастните хора от Дома. Със съдействието на фотографа Александър Иванов /Masteral/ се организира фотостудио на терен и снимахме възрастните дами и господа от дома. На място се разпечатиха снимките, рамкираха се и ги подарихме на нашите нови приятели. За целта бе осигурено осветление, компютри, принтер, фотохартия, рамки за снимки… слънчево настроение.

За нас е много ценно, че успяхме да създадем едно изключително преживяване на възрастните хора, да ги заредим с положителни емоции, внимание и добро отношение.

Благодарим за сътрудничеството на директора на Дом за стари хора, с. Главиница, г-жа Дима Пеева и нейния екип, които сърдечно приеха идеята!

Фотографските инициативи “Великденска кампания“ насърчават активности за артисти-любители от всички възрасти, като представят фотографското изкуство по достъпен и ангажиращ начин за местната общност.

Благодарим от сърце на всички замесени ❤️
#АртФотоЛаб се осъществява с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура“/ National Culture Fund, Bulgaria по “Програма за възстановяване и развитие на организации в областта на любителското творчество 2022“